ATHENS CLUB GATE-1

ATHENS CLUB GATE-1
ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΦΥΓΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σύνθημα για κατάκτηση του κυπέλλου έστειλε από την Αθήνα ο τεχνικός του Απόλλωνα Αντρέας Μιχαηλίδης σε εκδήλωση που διοργάνωσαν προς τιμήν του οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας.

Οι διακόσιοι περίπου οπαδοί του Απόλλωνα αποθέωσαν τον Κύπριο τεχνικό με το που ανέφερε πως μοναδικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου.

« Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα κατακτήσουμε το κύπελλο, ωστόσο σας δίνω την υπόσχεση πως τόσο εγώ ,οι συνεργάτες μου, όσο και οι ποδοσφαιριστές μας θα κάνουν τα πάντα για να σας βγάλουμε στους δρόμους τον ερχόμενο Μάιο» …ανέφερε αρχικά εν μέσω αποθέωσης ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε αναφερόμενος στα θέματα προγραμματισμού:

«Προτεραιότητα μας είναι η παραμονή των Αδόρνο και Μιρντάκοβιτς στην ομάδα. Σύντομα θα αρχίσουν οι επαφές και ευελπιστούμε πως όλα θα εξελιχθούν ομαλά. Στόχος είναι να ενισχύσουμε πολύ την ομάδα και όχι να την αποδυναμώσουμε»… ανέφερε καταλήγοντας ο κύριος Μιχαηλίδης.

Συνθήματα υπέρ τους αγαπημένης τους ομάδας συνοδευόμενα από αρκετά καπνογόνα ήταν το σκηνικό που έστησαν οι φίλοι των κυπελλούχων με το σύνθημα «ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ»… να δονεί την ατμόσφαιρα.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΡΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ-1 ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 28/3 ΩΡΑ 20:00

ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 28/3 Η ΩΡΑ 20:00 ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑ-1 ΑΘΗΝΑΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ..

ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ..

ΘΥΡΑ-1 ΑΘΗΝΑΣ